30. januari 2018
Enkele weken geleden heb ik mijn certificaat van Elleebana gehaald bij NUDE Beauty Brands. Nu mag ik wimperlift behandelingen geven in de salon. De behandeling is inclusief verven, en de introductieprijs is 40 euro. Het is een natuurlijke manier van liften, zonder extensions. Je wimpers beschadigen niet, en ze lijken langer en voller. Een supermooi resultaat dat blijft voor 6 tot 8 weken.
10. december 2017
Leuke aanbiedingen op Skeyndor producten en behandelingen. En als bonus: Twee superaanbiedingen op de Gold mascara van Pupa, en gewone mascara kit. Voor een OOG verblindende look, tijdens de feestdagen.
31. augustus 2017
De herfstkleuren van Pupa zijn weer beschikbaar. Dit is de Limited Edition Privée.
07. augustus 2017
Bescherm je huid met Skeyndor Power C
12. juli 2017
Als je huid er verouderd uitziet, sporen van acne laat zien, vlekkerig is, of kleine expressielijntjes heeft. Dermapeel pro van Skeyndor is speciaal ontwikkeld om deze problemen te lijf te gaan. De behandeling bestaat uit 5 stappen : Reiniging van de huid met een scrubcrème met diamantdeeltjes die met een klein borsteltje ingemasseerd wordt. Daarna wordt de crème met een speciale ultrasone lepel verwijderd. De huid wordt nu mooi glad. Om de huid te kalmeren, en voor te bereiden op de...
11. juli 2017
Nog even de laatste makeup voor op vakantie