Skeyndor huidverzorging

Skeyndor gezichtsverzorging

Het Skeyndor gezichtsverzorgingsproducten assortiment is zeer omvangrijk en divers.

Voor een optimale huidverzorging heeft Skeyndor een aantal productlijnen ontwikkels :

  • Power C+ lijn, vitamine C is een van de meest gewaardeerde bestanddelen in de dermatologie dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen één van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend om het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. Skeyndor ontwikkelde de POWER C+ lijn met de verlichtende kracht van vitamine C en de anti-aging werking van granaatappelextract zodat de huid gaat stralen en een zichtbaar jeugdiger uiterlijk krijgt.
  • Global lift lijn, de eerste globale lifting die de vormen van het gelaat. gezichtscontour – hals – jukbeenderen herdefinieert. Geïnspireerd op de modernste revolutionaire therapieën tegen ouderdomsverschijnselen, heeft Skeyndor de ultieme lifting gecreëerd. Een geheel nieuw soort cosmetische lifting op basis van een diepwerkende celbehandeling. Het resultaat: de huid wordt verstevigd en rimpels verminderd. Het geeft een cosmetische lift en bevordert het herstel van het huidvolume dat kenmerkend is voor de jonge huid.
  • Corrective lijn, een nieuw product ontwikkeld door Skeyndor. Het is een cosmetische behandeling voor dames die zelfs de diepste rimpels verwijdert, de aanblik jeugdiger maakt en de huid zijn souplesse en jeugdige uitstraling teruggeeft.

 

Skeyndor gezichtsreiniging

Het Skeyndor programma voor gezichtsreiniging bestaat uit twee hoofdgroepen:

  • Essential, de Essential lijn van Skeyndor is de basis verzorgingslijn. Het reinigt en zuivert de huid, reguleert en brengt het huidafscheidingsproces weer in balans. De producten verzachten en hydrateren de huid. De standaard gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten uit de essential lijn.
  • Aquatherm , producten op basis van thermaal water, afkomstig uit bronnen in de Franse Pyreneeën. Het dagelijks gebruik van de producten uit deze lijn is gericht op de normalisering van de gevoelige huid,het weer in balans brengen van de stofwisseling in de opperhuid en het herstel van de afweerfunctie van de huid om haar te beschermen tegen schadelijke effecten van buitenaf. Als resultaat ziet de huid er rustig en gehydrateerd uit.